Over The Family Assistant

The Family Assistant matcht sinds 2020 de meest professionele, betrouwbare en ervaren Nannies en Family Assistants aan diverse gezinnen. Naomi Plijnaar, Founder van TFA, is The Family Assistant gestart met als hoofddoel: zoveel mogelijk ambitieuze vrouwen en mannen de mogelijkheid geven om een carrière te combineren met een stressvrij gezinsleven. Een Nanny of Family Assistant is iemand die zorgt dat jij je volledig kan focussen op je werk, terwijl thuis alles perfect doorloopt en jij na het werk meer kan genieten en quality-time hebt met het gezin.

nanny family assistant met kinderen

TFA werkt volgens drie kernwaarden

Discretie
Bij TFA staat discretie centraal in alles wat wij doen. We begrijpen dat privacy van het grootste belang is en daarom behandelen wij alle informatie en interacties met de hoogste mate van vertrouwelijkheid. Onze Family Assistants en Nannies zijn getraind om professioneel en terughoudend te werk te gaan, zodat gezinnen zich veilig en gerespecteerd voelen.

Anticiperen
Anticiperen is een cruciale kernwaarde die ons onderscheidt. We streven ernaar om altijd een stap vooruit te denken zodat we proactief kunnen inspelen op behoefte en wensen. Onze Family Assistants en Nannies zijn getraind om subtiele signalen op te vangen en adequaat te reageren.

Ontzorgen
Wij begrijpen dat een druk gezinsleven gepaard kan gaan met veel verantwoordelijkheden en uitdagingen. Daarom zetten wij ons in om de dagelijkse taken en zorgen uit handen te nemen, zodat ouders zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: tijd doorbrengen met elkaar.

‘’Uit eigen ervaring, ondernemen en een gezin (3 zonen), weet ik wat er allemaal komt kijken bij het hebben van een carrière en een gezinsleven. Beide verdienen mijn maximale aandacht maar dat is niet altijd even makkelijk. Dit is waarom een Family Assistant of Nanny zo belangrijk en fijn is en hoe de ideale balans voor het gehele gezin te realiseren is. Kortom: de sleutel tot een stressvrij gezinsleven en mooie carrière!’’

Meer informatie?

We werken met een hecht en betrokken team en een groot netwerk van Nannies en Family Assistants. Persoonlijke aandacht voor jullie wensen en behoeften vinden we belangrijk. 

the family assistant home