3 ervaringen van gezinnen met een Family Assistant of Nanny

Wat zijn de ervaringen van families die met een Family Assistant of Nanny zijn gaan werken? Welke voordelen ervaren zij? En hoe vinden zij het om gezin en carrière op deze manier te combineren? Wij delen drie ervaringen met je uit de praktijk.

  1. Volledig ontzorgd en rust voor het hele gezin 

Vanaf het moment dat we samen het selectieproces in gaan, voelen onze families zich ontzettend ontzorgd. Als de Nanny of Family Assistant eenmaal is gestart merken ze al snel hoeveel rust dit geeft in hun gezinsleven. ‘’Dit hadden we veel eerder moeten doen’’, horen we dan ook vaak. De ouders kunnen meer kwalitatieve aandacht aan hun kinderen geven en de kinderen hoeven niet steeds naar een andere oppas, de opvang of de BSO. Met een Nanny of Family Assistant aan huis  kunnen ze lekker thuis met vriendjes en vriendinnetjes spelen. En het huishouden? Dat draait gewoon door dankzij de Nanny of Family Assistant, dus jullie hebben ineens zeeën van tijd over.

Anne beschrijft de samenwerking met TFA als volgt:

‘’Wij hebben sinds kort een fantastische Nanny/Assistant via The Family Assistant. TFA heeft goed geluisterd naar wat wij nodig hadden en op basis daarvan een hele geschikte kandidaat gevonden. We zijn enorm ontzorgd gedurende het hele plaatsingsproces en de start van onze Assistant. Echt een aanrader!’’

2. Blije kids dankzij een Nanny of Family Assistant 

We horen vaak dat de kids dol zijn op hun Nanny of Family Assistant. Ze hebben er ineens een speelmaatje bij en voelen daarnaast ook dat de ouders meer ontspannen zijn op de momenten dat ze thuis zijn. De Nanny of Family Assistant heeft de tijd om leuke dingen met de kids te ondernemen, helpt ze met huiswerk en haalt ze van school. Een vertrouwd gezicht en een vaste structuur is iets wat kinderen heel fijn vinden. En daar zorgt een Nanny of Family Assistant voor!

Louise beschrijft de samenwerking met TFA als volgt:

‘’Het is fantastisch, ik kan haar nu al niet meer missen! Ze is enorm hands-on, ziet werk dat ik ook zie zonder het te moeten vragen, ze is zo lief, zo behulpzaam. Most important: de kinderen zijn gek van haar. Ik ben ZO blij met jullie in zee te zijn gegaan en dat jullie haar gevonden hebben.’’

Nieuwsgierig geworden? Hier lees je alles over onze werkwijze.

3. Betere carrièrekansen en betere work-life balance dankzij een Nanny of Family Assistant 

We zien dat ouders carrièrekansen beter kunnen benutten als ze met een Nanny of Family Assistant gaan werken. Want een gezin runnen naast een carrière is nu eenmaal topsport. Veel ouders werken daardoor minder dan ze eigenlijk zouden willen en moeten daardoor nog weleens een leuk project of een nieuwe klant laten schieten. Doordat een Nanny of Family Assistant de zorg voor de kinderen én een hele hoop regelwerk uit handen neemt, voelen beide ouders de ruimte om nieuwe kansen aan te pakken. Ze hebben meer energie en dat wordt ook op de werkvloer opgemerkt. Het is dan ook niet gek dat veel van onze ouders aangeven een betere work-life balance te hebben sinds de komst van hun Nanny of Family Assistant.

Bianca beschreef de samenwerking met TFA als volgt:

‘’Wij zijn super tevreden met de service van TFA! Via hen hebben wij een super leuke dame aan het werk die zorgt voor onze 2 jonge kinderen. Hierdoor kan ik met een gerust hart naar mijn werk en heb ik de flexibiliteit om kansen op te pakken die ik anders wellicht zou moeten laten schieten. Ik kan het eenieder aanraden die de mogelijkheid heeft om met hen in contact te treden en de mogelijkheden die TFA kan bieden te ontdekken.’’

Rust en balans voor het hele gezin? TFA matcht Nannies en Family Assistants aan families

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag met het vinden van de perfecte match voor jullie gezinssituatie.