TFA Academy: e-learning voor Nannies en Family Assistants

Wil je aan de slag als Nanny of Family Assistant bij TFA? Dan leiden we je op in onze TFA Academy. Deze complete e-learning bestaat uit meerdere modules, die je doorloopt voor- en tijdens je loopbaan als Nanny of Family Assistant. Zo ga jij zelfverzekerd aan de slag en kunnen wij onze gezinnen de beste kwaliteit bieden. 

tfa academy

Waarom de e-learning voor Nannies en Family Assistants volgen?

The Family Assistant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken dan ook alleen met zorgvuldig gescreende en opgeleide Nannies en Family Assistants. Daarom is de TFA e-learning een verplicht onderdeel van onze samenwerking. Voor jou als Nanny of Family Assistant is het een hele waardevolle opleiding, waarin je alle ins en outs leert over het vak. 

Hoe ziet de e-learning van The Family Assistant eruit?

In de e-learning leer je alles over onze werkwijze, je takenpakket en discretie. Maar ook alles over gastvrijheid, etiquette, gezonde voeding, mediawijsheid en nog veel meer. Je kunt de modules terugkijken als opfrisser. Zo blijf je je continu ontwikkelen.

Ook vind je in de e-learning omgeving een online prikbord waarop je ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen.

TFA live masterclasses: leren en connecten met andere Nannies en Family Assistants

Om professionaliteit te waarborgen en up to date te blijven omtrent de laatste ontwikkelingen in het vakgebied, bieden wij naast de e-learning ook verdiepende live masterclasses aan. We verdiepen ons in onderwerpen: etiquette, omgangsvormen, beveiliging, agendabeheer, pedagogiek en communicatie. Tijdens deze live masterclasses op locatie heb je ook de mogelijkheid om andere Nannies en Family Assistants te ontmoeten. Je kunt ervaringen uitwisselen en tips met elkaar delen. 

Coaching en begeleiding tijdens je loopbaan

Heb je behoefte aan begeleiding van ons tijdens je loopbaan als Nanny of Family Assistant? Dat kan! We coachen onze Nannies en Family Assistants naar behoefte. Zo haal jij het meeste uit je carrière en zijn onze families verzekerd van een blije Nanny of Family Assistants. We staan voor je klaar! 

Ben je enthousiast geworden over een carrière als Nanny of Family Assistant via TFA? Neem contact op via onderstaande button. We helpen je graag met het vinden van de perfecte match! 

tfa academy