Samen bouwen aan een betere balans tussen werk en gezin

Bij The Family Assistant begrijpen we dat het jongleren van professionele verantwoordelijkheden en gezinsleven een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we een uniek concept ontwikkeld dat werkgevers in staat stelt om hun werknemers te ondersteunen bij het bereiken van een stressvrij gezinsleven en een betere work-life balance.

TFA voor bedrijven

Waarom een Nanny of Family Assistant via de werkgever?

Het ondersteunen van medewerkers in een betere balans tussen werk en privé is niet alleen een teken van zorgzaamheid, maar ook een strategische zet voor bedrijven. Door het aanbieden van de hulp van een Nanny of Family Assistant aan hun medewerkers, tonen bedrijven hun toewijding aan het welzijn van het personeel en hun families. Dit resulteert niet alleen in meer tevreden en productieve werknemers, maar kan ook leiden tot een hogere retentie van talent en een verbeterde bedrijfscultuur. Bovendien kan het verminderen van de stress die gepaard gaat met het jongleren tussen werk en gezin de algehele gezondheid en welzijn van medewerkers bevorderen. Op lange termijn kan dit resulteren in lagere ziektekosten en hogere prestaties op de werkvloer.

De voordelen voor werkgevers van het bieden van kinderopvang / privé ondersteuning voor werknemers

Verhoogde productiviteit
Je werknemers kunnen zich beter concentreren op hun werkzaamheden, aangezien het gezin in betrouwbare handen is en alle activiteiten blijven doorlopen. 

Verbeterd welzijn van medewerkers
Door het verminderen van de stress die voortkomt uit de combinatie tussen werk en gezin, heeft dit een positieve invloed op het welzijn van de werknemer. 

Betere werving en retentie
Het aanbieden van een Family Assistant onderscheidt jouw bedrijf als een werkgever die geeft om het welzijn van zijn werknemers, wat kan bijdragen aan betere retentie en aantrekken van talent.

Flexibele mogelijkheden
Of het nu gaat om kinderopvang, lichte huishoudelijke taken, of hulp bij het plannen van gezinsactiviteiten, onze Nannies en Family Assistants bieden flexibele oplossingen die passen bij de behoeften van je werknemers. We denken graag mee met jullie wensen en behoeften. 

TFA levert betrouwbare Nannies en Family Assistants

Onze ervaren en zorgvuldig geselecteerde Family Assistants staan fulltime klaar om een breed scala aan taken op zich te nemen, zodat je werknemers zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is. Door een Family Assistant aan te bieden als onderdeel van de arbeidsvoorwaarden, kun je als werkgever een positieve impact hebben op het geluk en de tevredenheid en productiviteit van je werknemers.

Family Assistant

De rechterhand van de ouders. Stabiliteit en een georganiseerd gezinsleven.

Nanny

Betrouwbaar en discreet, met een liefde en passie voor het werken met kinderen.

Samen bouwen we aan een betere balans tussen werk en gezin? Neem contact met ons op

Bij The Family Assistant voor bedrijven geloven we dat een gezonde work-life balance essentieel is voor het succes en de tevredenheid van werknemers. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen om een ondersteunende en harmonieuze werkomgeving te creëren. We sparren graag met je over de mogelijkheden! 

TFA voor bedrijven